Lezzet ve Şifa Deposu Reçeller..
Ben mi bu kadar çok seviyorum meyveyi ve reçeli bilmiyorum..Her tuzlu kurabiyemi mutlaka reçelle tatlandırırım..Kahvaltımı reçelsiz düşünemem.
Annemin tarifleri ile yaptığım reçellerimi her geçen gün biraz daha geliştirerek nefis meyve karışımları yakaladım..Bu muhteşem lezzetleri denemek isterseniz zaman zaman reçel tariflerimi sizlerle paylaşmayı düşünüyorum..
Mevsimine göre seçilen taze meyveler ya dalından kopmuş yada köylerden toplanmış bana ulaşıyor..Ben de sizlere nefis karışımlar oluşturmak için önce kendim ve ailem tadına bakıp onay veriyoruz..Bu arada reçel sevmeyen bir çok arkadaşımda reçel yemeye başladı..Çocuklarımız içinde son derece sağlıklı buluyorum ev yapımı taze meyve reçellerini...
Afiyetler olsun
Sevgiler
Tülin
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.471615226181899.113768.379185552091534&type=3
Reçel Çeşitlerim
Reçellerimin tadını karanfil, tarçın, damla sakızı gibi baharatlarla zenginleştiriyorum..
- Ayva - Nar Reçeli
- Damla Sakızlı - Dolma Fıstıklı - Ayva Reçeli
- Portakal - Havuç Reçeli
- Tarçın - Karanfilli - Portakal Reçeli
- Mürdüm Erik Reçeli
- Mürdüm Erik - Kivi Reçeli
- Damla Sakızlı Beyaz ve Kırmızı Nektarin Reçeli
- Kızılcık Marmelatı
- Kırmızı Erik - Kara Üzüm Reçeli
- Elma - Portakal Reçeli
- Mandalina - Yeşil Elma Reçeli
- Bademli Şeftali Reçeli
- Bademli Kayısı Reçeli
- Vişne Reçeli
- Çilek Reçeli
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder